"Panggénérator Surat Lamaran AI"

Otomatisasi proses gawé surat pangantar sing menarik nganggo kecerdasan buatan.

  • Gawé surat lamaran kerjo profesional kanthi cepet.
  • Konten sing disesuaikan karo deskripsi pekerjaan. ✨
  • Sorotan kekuatanmu kanthi wawasan sing digulungake dening AI.
  • Akses versi beta kanthi gratis lan miwiti.

Sudah ngundhuh ekstension? Masuk

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Pelanggan Seneng Saklawase

Kaya Ditemtoki

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Testimonials

Testimonials

Alat surat lamaran sing dikendhaleni AI iki wis ngowahi proses lamaran kerjoku! Iki kanthi cerdas nggawe surat lamaran sing dipersonalisasi saka resume-ku, disesuaikan kanthi sampurna karo deskripsi kerja tingkat tinggi. Rasane kaya sihir - mung unggah resume sampeyan, lan voilà, surat lamaran profesional siap.
April

April

Aku bungah banget karo sepira gampangé alat iki ngasilaké surat lamaran ganda kanggo macem-macem posisi tingkat senior. Nyiyapaké aplikasi kanggo pekerjaan tingkat dhuwur ora tau luwih cepet utawa luwih tepat. Kemampuane kanggo ngatur rincian miturut spesifik pekerjaan sacara signifikan nambah pengaruh aplikasi kulo.
Nisha

Nisha

Generator Surat Lamaran AI wis ngowahi caraku nglamar kanggo posisi manajemen senior. Ora ana maneh kustomisasi seng nguwaake kanggo saben lowongan kerja. Saiki, aku bisa ngasilake surat lamaran khusus kanggo sembarang posisi langsung saka dashboardku. Alat iki penting banget kanggo sapa wae sing nargetake gaji enem digit sing dhuwur.
Alan

Alan